• Data e skadencës
 • 31.12.2023

100% bonus në depozitën e parë deri në €122

☑ 22BET Review

Sports Betting
10/10
Live Odds
9/10
Virtual Sports
8/10
Casino Live
9/10
Live Streaming
9/10
Mundësitë e pagesës
10/10
Shërbimi ndaj klientit
10/10

22BET welcome bonus

✔ 100% deri në 122 EUR

Bëni depozitën tuaj të parë në 22BET për të fituar një bonus 100% deri në 122 EUR.

➜ Si të merrni bonusin tuaj:

 1. Regjistrohuni në 22BET.
 2. Plotësoni të gjitha fushat e domosdoshme në Llogaria ime.
 3. Bëni depozitë prej të paktën 1 EUR/USD.
 4. Merrni 100% bonus për baste sportive deri në 122 EUR.
 5. Pasi të bëhet depozita, bonusi do të transferohet automatikisht në llogarinë tuaj.
Rregullat dhe kushtet
 • Përdoruesi mund të fitojë vetem një bonus në depozitën e parë prej 100%
 • Për të marrë bonusin, klienti duhet të bëjë depozitë minimale prej 1 EUR/1 USD/etj.
 • Shuma maksimale e bonusit është 122 EUR për baste sportive dhe 300 EUR për kazino.
 • Bonusi transferohet automatikisht në llogaritë e klientëve, pasi të kryhet depozita e parë, përveç në rastet kur është i aktivizuar katrori “Nuk dua asnjë bonus”.
 • Para depozitimit, përdoruesi duhet të zgjedh llogarinë e bonusit, në të cilën do të kreditohet bonusi.
 • Pasi të kreditohet, bonusi nuk mund të transferohet ndërmjet llogarive të bonusit.
 • Tërheqja e fondeve nga llogaria e klientit është e mundshme vetëm pasi të xhirohet bonusi.
 • Nëse bonusi është kredituar në llogarinë e bonusit për baste sportive, atëherë kërkohet që bonusi të qarkullohet 5 herë në kuadër të basteve kombinuese. Çdo bast kombinues duhet të përmbajë 3 ose më tepër ngjarje. Së paku 3 ngjarje në bastin kombinues duhet të jenë me koeficient prej 1.40 ose më të lartë.
 • Shuma e bonusit llogaritet si e xhiruar vetëm në rast se të gjitha bastet e vëna në kuadër të shumës së bonusit janë të shlyera.
 • Nëse bonusi është kredituar në bonus llogarinë e klientit për kazino, atëherë shuma e bonusit duhet të xhirohet 50 herë.
 • Kur vini bast nga bonusi i kazinosë, shuma e bastit nuk duhet të jetë mbi 5 euro/usd.
 • Çdo lloj i lojës ka kontributin e saj mbi kërkesat e xhirimit të bonusit: Lojërat Board-Baccarat, Blackjack, Hi-Lo – 5% (duke përjashtuar lojërat me shpërndarës live) Video poker-5% Rulet, Poker-5%( duke përjashtuar lojërat me shpërndarës live) Slote – 100% (duke përjashtuar lojërat në paragrafin 14).
 • Këto lojëra përjashtohen nga oferta për bonus: Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Lucky Angler, Big Bang, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Forsaken Kingdom, Bikini Party, Tree of Fortune, Wild Orient, Dragon Dance, The Wish Master, Scrooge, Secret of the Stones, Devil's Delight, Champion of the Track, Robin Hood, Tomb Raider 2 and Castle Builder. Classic slots: Bloodsuckers, Kings of Chicago, Jackpot 6000 and Mega Joker, Good Girl-Bad Girl, Safari Sam Slot, At the Copa, After Night Falls Slot, Slots Angels, 7th Heaven, Ned and his Friends, True Illusions, Sin City Nights, Whospunit Plus, The true sheriff, Sugar pop plus, Puppy love plus, Simsalabim, Gypsy rose. Të gjitha lojërat me shpërndarës live janë të përjashtuara nga ofertat për bonus.
 • Ndalohet prolongimi për më vonë i cilësdo lojë bonus, përfshi edhe rrotullimet falas dhe raundet bonus, në kohën kur nuk ka më kushte qarkullimi dhe/ose të bëjë depozita kur rrotullimet falas ose raundet bonus janë ende të vlefshme në lojë. Në këtë situatë, lojtari duhet të pajtohet se të gjitha fitimet do t'i anulohen.
 • Të gjitha llojet e bonuseve janë të përjashtuara për llogaritë me kriptovaluta.
 • Bonusi duhet të xhirohet brenda 7 ditëve.
 • Pasi të xhirohet bonusi, në llogarinë tuaj kryesore do të kreditohen fondet e mbetura të bonusit të cilat nuk do të tejkalojnë shumën totale të bonusit.
 • Të gjitha bonuset dhe fitimet do të largohen pasi të skadojë periudha e bonusit.
 • Kjo ofertë nuk mund të përdoret në kombinim me promocionet ose ofertat e tjera.
 • Nëse kompania dyshon në keqpërdorimin e bonusit, veprime të pandershme dhe/ose zbatim të strategjive të cilat sipas së drejtës diskrecionale të kompanisë janë abuzive, 22BET e mban të drejtën e zbatimit të kushteve speciale për baste me bonusin ndaj këtyre klientëve, madje deri në anulimin e bonusit pa asnjë arsyetim.
 • Bonusi mund të anulohet në çdo kohë pa njoftim paraprak, por vetëm para se të xhirohet ose tërhiqet shuma e bonusit. Në rast mosmarrëveshje, vendimi i kompanisë konsiderohet si përfundimtar dhe i detyrueshëm.
 • Bonusi konsiderohet i xhiruar nëse bilanci i mbetur në llogarinë e klientit është më i vogël se shuma minimale e bastit në valutën e llogarisë së klientit, ose nëse kushtet e xhirimit janë përmbushur në tërësi.
 • Tërheqja e fondeve nga llogaria e klientit nuk është e mundur derisa nuk përmbushen kushtet për xhirimin e bonusit.
 • Bonusi shpërndahet vetëm pasi të transferohet depozita në llogarinë e klientit. Nëse është tërhequr depozita para se të kreditohet bonusi, kompania e mban të drejtën e mohimit të bonusit.
 • Vetëm një bonus është i lejuar për klient, për familje, për adresë, për kompjuter dhe IP adresë si dhe për çfarëdo detaji të llogarisë siç janë e-mail adresa, llogaria bankare, informacione për kartelën kreditore dhe numri i llogarisë në sistemin pagesor. Çdo lloj i keqpërdorimit të ofertës mund të sjellë deri te mbyllja e llogarisë së përdoruesit dhe anulimin e bonuseve dhe fitimeve.
 • Klienti duhet të sigurojë dokumente të identifikimit nëse i kërkohet të vërtetojë identitetin e tij (KYC). Në rast se nuk dorëzon dokumente kur ti kërkohet, kjo mund të sjellë deri te humbja e bonusit dhe fitimeve. Kompania e mban të drejtën që të kërkojë nga klienti fotografi të dokumentit të tij për identifikim (fytyra e klientit në fotografi duhet të jetë e dukshme qartë) ose identifikimin përmes telefonit në çdo kohë.
 • Në rastet kur 22BET mendon se është viktimë e mashtrimit ose pastrimit të parave, atëherë kompania ka të drejtë ta mbyllë llogarinë e klientit dhe ti ngrijë fondet e mbetura në të.
 • Kjo ofertë është në dispozicion vetëm për klientët me një llogari përdoruesi.
 • 1xBet mund të kryejë ndryshim, anulim, ripëtrirje ose refuzim të çdo lloj oferte promocionale në çdo kohë pa njoftim paraprak.

Për më shumë informacion mbi termat dhe kushtet vizitoni faqen e internetit të 22BET.

⭐️ 22BET Bonuse dhe Oferta

Përtej bonusit të mirëpritur, 22BET ofron shumë promovime dhe oferta speciale për klientët e vjetër dhe të rinj.

Vizitoni faqen Bonus dhe Promovime.

22BET Promotions